Antalyasporlular Günü coşkuyla kutlandı

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve 07 Gençlik Taraftar Grubu işbirliği ile düzenlenen “07.

Antalyasporlular Günü coşkuyla kutlandı
REKLAM ALANI
08.07.2024
0
A+
A-

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve 07 Gençlik Taraftar Grubu işbirliği ile düzenlenen “07.07 Antalyasporlular Günü”  büyük bir coşkuyla kutlandı. Antalyasporlu taraftarlar Boğaçayı’nda meşale şov yaptı.

 

Antalya’nın Süper Ligi’ndeki temsilcilerinden Antalyaspor, “07.07. Antalyasporlular Günü’nü, ‘Antalyaspor İçin Bir Meşale de Sen Yak’ sloganıyla Boğaçayı’nda kutladı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve 07 Gençlik Taraftar Grubu işbirliğiyle gerçekleşen etkinliğe Antalya Valisi Hulusi Şahin, Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Prof. Dr. Refik Emre Altekin, Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe ve 07 Gençlik Derneği Başkanı Sabri Kulüp ve binlerce taraftar katıldı.

İŞ İNSANLARINA ÇAĞRI

Alanı dolduran Antalyasporlu taraftarlara seslenen Antalya Valisi Hulusi Şahin, iş insanlarına çağrı yaparak, “Antalya ticaret, turizm, tarım ve sanayi alanlarında her türlü imkanı fazlasıyla sunan bir şehir. Antalya’nın bu imkanlarından istifade eden iş insanlarına bir çağrım var. Antalya’ya vefa borcunuzu, Antalyaspor’u destekleyerek ödeyebilirsiniz. Antalyalılar olarak onu ve yönetimini yalnız bırakmamak hepimizin vazifesidir” dedi.

GÜCÜNÜ TARAFTARDAN ALIYOR

Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Prof. Dr. Refik Emre Altekin, konuşmasına Antalyaspor’un 58. kuruluş yıldönümünü kutlayarak başladı. Antalyaspor’un 58 yıllık tarihinde birçok zorlukla mücadele ettiğini dile getiren Prof. Dr. Refik Emke Altekin, “Antalyaspor’un bu zorlu mücadelesinde taraftarları her zaman yerini almıştır. Gece gündüz demeden bu taraftar, bu takıma hep destek vermiştir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Dünya’nın en güzel şehri” dediği bu şehirde doğmak ve bu şehrin takımını desteklemek ayrıcalıktır. Bugünün gerçekleşmesi için desteklerini esirgemeyen Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Muhittin Böcek’e ve 07 Gençlik’e, bir Antalyaspor taraftarı olarak teşekkürü bir borç bilirim” dedi.

MELİS FİS VE ÇAKAL KONSERİ

07.07 Antalyasporlular Günü’ne katılan taraftarlar etkinlikte ilk olarak DJ performansıyla eğlendi. Daha sonra marşlar ve sloganlar ile coşan taraftarlar, keyifli dakikalar yaşadı. Yeni sezon hazırlıkları için kampta olan Antalyaspor Teknik Direktörü Alex de Souza ve oyuncular, taraftarlara bu güzel etkinlik için video mesajı ile teşekkür etti. Dron gösterisiyle birlikte “07 Gençlik” taraftar grubunun tezahüratları alanda yankılandı.  Daha sonra ise Antalyaspor taraftarları, Melis Fis ve Çakal konserleriyle eğlenceli bir gece geçirdi. Söylenen şarkılara eşlik eden Antalyalılar, unutulmaz bir gece yaşadı.

BOĞAÇAYI KIPKIRMIZI

Konserlerin sona ermesinden sonra ise heyecan doruk noktasına ulaştı. Boğaçayı Köprüsü’nün etrafını dolduran taraftarlar, ellerindeki meşaleleri yakarak görsel şölen oluşturdu. Meşalelerle birlikte patlayan havai fişekler, gökyüzünü Antalyaspor’un renklerine boyadı. Gece de Antalyasporlu taraftarlar “07.07. Antalyasporlular Günü”nü büyük bir coşkuyla kutladı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.