Miniklerin tatil ihtiyaçları Minycenter’da

Yazın tadını doyasıya çıkaracak miniklerin, tatil ihtiyaçları tek bir çatı altında; Minycenter’da…  0-6 yaş miniklerin tatil ihtiyaçlarını tek bir çatı altında bulabileceğiniz Minycenter’da havlulardan plaj patiklerine, rengarenk kıyafetler ve yüzme gereçlerinden deniz oyuncaklarına kadar birçok seçenek dikkat çekiyor.

Miniklerin tatil ihtiyaçları Minycenter’da
REKLAM ALANI
03.07.2024
2
A+
A-

Yazın tadını doyasıya çıkaracak miniklerin, tatil ihtiyaçları tek bir çatı altında; Minycenter’da…

 0-6 yaş miniklerin tatil ihtiyaçlarını tek bir çatı altında bulabileceğiniz Minycenter’da havlulardan plaj patiklerine, rengarenk kıyafetler ve yüzme gereçlerinden deniz oyuncaklarına kadar birçok seçenek dikkat çekiyor.

Güneş koruyucular, tatilde ihtiyaç duyulabilecek araç ve gereçler, rengarenk gözlükler ve çok daha fazlası yine Minycenter mağazalarında miniklerini bekliyor.

Minycenter’ın en çok tercih edilen ürünlerinden olan UPF +50 güneş korumasına sahip, kimyasal filtre olmaksızın zararlı UV ışınlarının %98’ini engelleyen mayoları da miniklerin yaz aylarında kurtarıcısı oluyor.

Miniklerin tatil bavulunu hazırlarken hem şık hem fonksiyonel hem de dünyaca ünlü markaları Minycenter mağazalarında ve minycenter.com.tr’de bulabilirsiniz.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.