Mobilet’le Bu Yaz Yeni Deneyimlere Yerin Hazır

Başkentte 7’den 70’e deneyimlerin adresi Şato Yazar Sahne, bu Temmuz’da birbirinden keyifli etkinliklere ev sahipliği yapıyor.

Mobilet’le Bu Yaz Yeni Deneyimlere Yerin Hazır
REKLAM ALANI
08.07.2024
2
A+
A-

Başkentte 7’den 70’e deneyimlerin adresi Şato Yazar Sahne, bu Temmuz’da birbirinden keyifli etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Heyecanla başlayan evliliklerin o kadar da heyecanlı olmayan zamanlarını konu alan “Benimle Boşanır mısın?” 21 Temmuz saat 17.00’de, Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden, Furkan Gölbaşı’nın uyarlamasıyla sahneye konan “Bir İshak’sın Bir Cemil” 13 Temmuz, 21 Temmuz ve 28 Temmuz’da, Gogol’un paltosuna sıkışan bir şizofrenin, maske kompleksiyle mücadelesini gözler önüne seren iki kişilik bir psikodrama oyunu “Bir Delinin Hatıra Defteri”, 9 Temmuz, 18 Temmuz ve 31 Temmuz’da, sabrı tükenmiş bir kadının, sarhoş kocasının sakladığı parayı bulmak için çağırdığı hipnozcuyla yaşadıklarını anlatan Hipnozcu, 10 Temmuz saat 19.30’da, Victor Hugo kaleminden Atacam Şamlının uyarlamasıyla sahnelenen “Bir İdam Mahkumunun Son Günü” ise 11 Temmuz saat 20.00’de seyirciyle buluşacak. 

 

Bodrum’da eğlencenin dozunu belirleyen Halikarnassos etkinlikleri için Mobilet’te yeriniz hazır. Temmuz ayında Mobilet’in seçkisinde yer alan renkli konserler ise şöyle; Cover parçaları ve sevilen ritmleriyle Dedublüman, 10 Temmuz akşamı Halikarnasoss’ta eşsiz bir müzik ziyafetine çağırıyor. 11 Temmuz’da ise, etkileyici sesi ve kalbe dokunan şarkılarıyla Cem Adrian hayranlarıyla buluşuyor. Sevilen şarkılarıyla Türkçe pop müziğin başarılı ismi Derya Uluğ, 13 Temmuz gecesi Bodrum’da coşkulu bir konsere imza atacak. Etkileyici yorumu ve yüreklere dokunan şarkılarıyla Yıldız Tilbe, 20 Temmuz akşamı hayranlarıyla buluşacak. Hakan Altun ve orkestrası ise 27 Temmuz’da unutulmayacak bir konser için Halikarnassos’ta olacak. Yaza damga vuracak bu konserler için loca, sahne önü VIP bistro, balkon VIP ve bistro A kategorilerindeki biletlere Mobilet’ten ulaşılabiliyor. Halikarnassos’ta 16, 21 ve 28 Temmuz’da Ozan Doğulu, 17 Temmuz ve 23 Temmuz’da Orkun Bozdemir, 18 ve 31 Temmuz’da Burak Yeter, 19 Temmuz’da 90’lar esintileriyle Nihat Sırdar, DJ setiyle müziğin ve eğlencenin doruklarına ulaşılacak.  

 

Korkularından başka silahı olmayan bir adamın, silahları parçalanana kadar mücadele ettiği bir kavga. Usta edebiyatçı Oğuz Atay’ın kaleminden sahneye uyarlanan ve Doğukan Uludağ’ın yönetmen koltuğunda oturmasının yanı sıra tek kişilik performansı ile göz doldurduğu “Korkuyu Beklerken” Türkiye turnesi kapsamında 24 Temmuzda Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu’nda seyircilerle buluşacak. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.